Zaraženi Vukovarac poručio: Ne brinite, nemate se čega plašiti, ponašam se odgovorno

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Ubrzo pošto se saznalo za prvi slučaj korona virusa u Vukovaru na svome facebook profilu oglasila se i osoba koja je zaražena.

„Dragi drugari, neki već znaju, a neki će sada saznati, danas sam dobio nalaz da sam pozitivan na CORONA VIRUS. Nije nikakva tajna niti nešto čega bi se okolina trebala bojati, naime, doputovao sa iz Londona prije 9 dana gdje sam najvjerojatnije isti virus i pokupio. OD PRVOG TRENUTKA DOLASKA SAM U POTPUNOJ IZOLACIJI I NISAM U KONTAKTU SA NIKIM. STROGO SE DRŽIM PROCEDURE. (CIJELI SVOJ PUT IZ LONDONA DO VUKOVARA IMAO SAM MASKU I RUKAVICE KAKO BIH ZAŠTITIO DRUGE OSOBE). Osjećam se odlično i ostat ću u izolaciji još nekoliko dana dok mi se ne uradi još nekoliko nalaza koji će pokazati da sam NEGATIVAN i bezopasan po druge ljude. Nemate čega da se plašite jer se ja ponašam krajnje odgovorno. Hvala na razumijevanju“, stoji u objavi ovoga Vukovarca.

Inače, i iz Stožera Civilne zaštite Vukovaresko – srijemske županije naveli su da je zaražena osoba bila u samoizolaciji sve vrijeme od povratka iz Londona u Vukovar.