Započinje Zimski malonogometni turnir “Lapovci”

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VUKOVAR, Župan Vukovarsko – srijemske županije Damir Dekanić primio je u svom uredu u Vinkovcima organizatore Zimskog malonogometnog turnira „Lapovci“. Prema riječima Dekanića radi se o vrlo lijepoj sportskoj priči koju ovi entuzijasti organiziraju s malo novca i puno truda. 

„Riječ je o jednoj vrijednoj i uigranoj ekipi koja ovaj Turnir organizira već nekih 27 godina i koji su od kvartovskog ovaj događaj doveli na međužupanijski nivo. Pohvalio bih organizatore u svim njihovim nastojanjima kao i samu kvalitetu Turnira koji iz godine u godinu donosi radost svim učesnicima“, kazao je Dekanić.

Najavio je i kako Županija u okviru svojih mogućnosti stoji na raspolaganju za potporu organizacije ovog događaja i u budućnosti. 

Na sastanku su uz župana Dekanića sudjelovali organizatori Turnira Ivan Švaganović, Ivica Ančić, Darko Perić te Nikola Jurković koji je i predsjednik Saveza za sportsku rekreaciju grada Vinkovaca. 

„Turnir počinje 26. prosinca u malo „skraćenom obliku“ i to zbog aktualne epidemiološke situacije. Na žalost neće biti seniora, veterana i djevojaka ali će mlađe kategorije svakako nastupiti“, rekao je Švaganović.

Inače, na Turniru se  očekuje sudjelovanje preko pedeset ekipa mlađih dobnih kategorija od „malaca“ do juniora, a turnir će završiti najkasnije do 5. siječnja.