Započinje Ljeto na Vukovarskoj adi

Foto: Grad Vukovar

VUKOVAR, Ljeto na vukovarskoj Maloj adi 2017. godine, koje se provodi u organizaciji Grada Vukovara, započet će 22. lipnja u 11 sati kada će prvi čamac Športsko-ribolovne udruge Dunav s građanima i posjetiteljima zaploviti prema adi. Kako navode iz Grada Vukovara ŠRU Dunav, temeljem Javnog poziva za predlaganje programa manifestacija u organizaciji Grada Vukovara – Ljeto na Vukovarskoj adi, potpisala je Ugovor o financijskoj potpori projektu iz Proračuna Grada Vukovara za 2017. Vrijednost ugovora iznosi 250.000 kuna koji će pokriti troškove 12 djelatnika koji vrše prijevoz na adu i rade na održavanju prostora ade te dio troškova goriva.

„Kontinuiranim radom na oplemenjivanju prostora te širenjem ponude, Vukovarska ada postala je novi turistički proizvod Grada Vukovara, prepoznat i od strane Hrvatske turističke zajednice koja ju ističe kao jednu od najljepših plaža u Hrvatskoj. Cijena karte za omiljeno izletište Vukovaraca i građana iz okolnih gradova i mjesta iznosit će 40 kuna“, stoji u priopćenju Grada Vukovara.

Posjetitelji će i ove godine na adi moći uživati u raznim sadržajima i tako pobjeći od ljetnih vrućina. Na raspolaganju će imati pješčane plaže, hladovinu, igrališta za odbojku na pijesku, toalete, tekuću vodu, sojenice, prostor za kampiranje…