Zapažen nastup vukovarskih gimnastičarki na Međunarodnom turniru u Šibeniku

Foto: Gimnastički klub Vukovar

ŠIBENIK, Na 7. Međunarodnom turniru Sv. Mihovila, koji je održan u Šibeniku, nastupile su i članice Gimnastičkog kluba Vukovar. Na natjecanju je nastupilo više od 150 natjecatelja koje su se natjecale u Obveznom programu i to prema propozicijama Hrvatskog gimnastičkog saveza.

Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u kategorijama juniorke i mlađe seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Nisu nastupile ekipe u punom broju i najjačem sastavu, ali su ostvareni zapaženi rezultati.

U kategoriji juniorki u ekipnoj konkurenciji Vukovarke su zauzele 4, mjesto, a pojedinačni plasman izgleda ovako: 10. Valentina Mrkonja, 15. Nika Budim, 18. Vita Panza i 24. Melani Grganić.

U kategoriji mlađe seniorke u ekipnoj konkurenciji predstavnice GK Vukovar zauzele su 2. Mjesto, a pojedinačno 2. Miljana Poznanović, 4. Nikolina Velikić i 9. Ela Vojtkiv.

U subotu 1.10. u sportskoj dvorani Borovo održat će se natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici 3. kolo KUP Hrvatske Osnovni program za regiju Istok.