Zahtjevi za besplatne priključke na odvodnju u Aglomeraciji Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna do 4. travnja

Foto: Đuro Karalić

Zahtjevi za besplatne pripreme za priključke na odvodnju u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“ zaprimat će se do 4. travnja ove godine, izvijestili su iz Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije (VVK).

Iz VVK podsjećaju kako je projektom omogućeno dobivanje besplatne pripreme za priključke za korisnike na projektnom području, u gradovima Vinkovci i Otok i općinama Ivankovo, Cerna, Andrijaševci i Privlaka.

“Budući da projekt na komponenti sustava odvodnje traje do kraja lipnja 2022. godine, ovim putem obavještavamo korisnike da će se zahtjevi za besplatne pripreme za priključke zaprimati do ponedjeljka, 4. travnja 2022. godine te pozivamo sve one koji to još nisu učinili da do tada podnesu zahtjev i pristupe potpisivanju ugovora s javnim isporučiteljem vodnih usluga. Nakon tog roka pripreme za priključak naplaćivat će se prema važećem Cjeniku radova i usluga Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. koji je objavljen na web stranici www.vvk.hr“, poručuju iz VVK.