Zagrebačka promocija knjige “Imate multiplu? Imam i ja.” Mirjam Jukić

Foto: Đuro Karalić

ZAGREB, Knjiga “Imate multiplu? Imam i ja.” Vinkovčane Mirjam Jukić predstavljena je u četvrtak navečer u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu u Ilici, a u emotivnom obraćanju autorica je poručila kako se nada da će svojom knjigom barem malo pomoći onima koji se po prvi put susreću s multiplom sklerozom od koje i sama boluje već više godina.

Pored Mirjam Jukić, o knjizi su govorili su i izdavač Zvonimir Despot, vlasnik izdavačke kuće Despot Infinitus i urednica Večernjakove blogosfere za koju piše i Mirjam, Sandra Sabljak Gojani, a prigodnim riječima obratio se i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

Po riječima Zvonimira Despota, knjiga “Imate multiplu? Imam i ja” Mirjam Jukić trenutačno je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj.

U emotivnom govoru, Mirjam je posebice zahvalila svojoj obitelji, sinovima kojima je posvetila knjigu i suprugu Goranu Rihelju te posebice roditeljima i sestri koji joj, kao je rekla, pružaju stalnu i neupitnu potporu, a nije zaboravila spomenuti ni članice MS Tima Hrvatska čija je predsjednica, a koji su u velikom broju došli na zagrebačku promociju kao i skupina djelatnika vinkovačkih Novosti koji su došli izraziti podršku Mirjam Jukić u svemu onome što radi kako bi osvjestila javnost o multiploj sklerozi, a onima koji boluje od nje pružila nadu i hrabrost da se lakše nose s multiplom.