Za projekte u kulturi Županija osigurala 940.000 kuna

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Na službenoj Internet stranici Vukovarsko – srijemske županije objavljen je Poziv na predlaganje Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2020. godinu.

Kako navode iz Županije u proračunu je za javne potrebe u kulturi i tehničkoj kulturi osigurano je 940 tisuća kuna. Prema stavkama iz Javnog poziva radi se o djelatnostima u kulturi i tehničkoj kulturi, aktivnostima, manifestacijama i projektima u kulturi i tehničkoj kulturi od interesa za Vukovarsko-srijemsku županiju, a koje provode ustanove, udruge, građani i druge pravne osobe. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 40.000 kuna. Treba znati i da ukoliko predlagatelj ima više prijedloga programa/projekata, svaki prijavljuje na zasebnim obrascima. Sve pristigle prijedloge razmatrat će Kulturno vijeće Vukovarsko-srijemske županije prema kriterijima za vrednovanje pristiglih prijedloga. Poziv je otvoren do 31. ožujka 2020. godine.

Javni poziv možete pronaći na adresi: http://www.vusz.hr/javni-pozivi-i-objave-vs-zupanije/poziv-za-predlaganje-programa-javnih-potreba-u-kulturi-i-tehnickoj-kulturi-vukovarsko-srij-3