Na WaterBusu Bajadera održan Business Cafe

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Poslije Osijeka, Slavonskog Broda, i Požege i u Vukovaru je održano druženje malih poduzetnika i onih koji to žele postati poznato i kao Business Cafe. Bila je ovo jedinstvena prilika da se poduzetnici sretnu na kavi na WaterBusu Bajadera i tamo podijele svoja poslovna iskustva i ideje.

„Sve je započelo u Zagrebu da bi došli do toga da smo sada prisutni u 19 gradova i 6 zemalja bivše države. Održali smo do sada više od 100 evanata tijekom kojim smo predstavili više od 300 poduzetničkih priča. Zabilježili smo i više od 10.000 posjetitelja, a na njima je sklopljeno poslova vrijednih više od 10 milijuna eura“, rekla je vlasnica tvrtke Zaokret i brenda Business Cafe Kristina Ercegović.

Govoreći o ovome projektu rekla je kako na tim eventima poduzetnici imaju prilike da se nađu i upoznaju, razmjene svoja poslovna iskustva, a onda i sklope poslove. Na druženju u Vukovaru, koje će ostati zabilježeno kao prva Business cafe na rijeci, uz domaće poduzetnike nazočili su i gosti iz Vojvodine. Ponovno je bila prisutna odlična atmosfera i energija.

„Uvijek lakše kukati i uperiti prst na drugog kao krivca i ostati u zoni komfora, no nužna je promjena mentalnog sklopa i 100% preuzimanja odgovornosti te svijest da je različitost dobra i da smo ovdje da pomažemo jedni drugima uz fokus na pozitivno“, rekla je Mara Majstorović inače motivacijski govornik i coach te vlansica tvrtke Lotus media i portala samopozitivno.com.

Ercegović je najavila i kako ovaj Business Cafe neće biti zadnji u Slavoniji ali i da će se ubuduće fokusirati na Osijek kao regionalni centar i najveći grad u istočnoj Hrvatskoj.