U Vukovaru na izbore zajednički izlaze Milan Bandić 365 i HSS

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Predizbornu koaliciju u Vukovaru u srijedu su potpisali predsjednica vukovarske Gradske organizacije Milan Bandić 365 Stranka rada i solidarnosti Mirjana Semenić-Rutko, koja je ujedno i kandidatkinja koalicije za gradonačelnicu Vukovara i v.r. predsjednika vukovarske organizacije HSS-a Nikola Volarević.

U obraćanju novinarima, Semenić-Rutko i Volarević su poručili kako je njihova koalicija rezultat lošeg stanja u gradu Vukovaru te želje da se stvari promjene na bolje.

“Za svako treće i iduće djete u obitelji izdvojit ćemo i dodjelit po šest tisuća kuna godišnje kroz narednih šest godina djetetova života”, navela je Mirjana Semenić-Rutko rekavši kako se u Vukovaru godišnje rađa tek 200-tinjak Vukovaraca, što je iznimno malo.

Zauzela se otvaranje poduzetničkog centra kao servisa malom i srednjem poduzetnišvu te pretvaranje Vukovara u turistički centar istočne Slavonije i Sijema.

Po riječima v.r. predsjednika vukovarskog HSS-a Nikole Volarevića grad Vukovar lijepo izgleda “ali stvarni problemi su sakriveni pod svo to cvijeće i novi asfalt”.