Vukovarski motomrazovi i ove godine uveselili najmlađe Vukovarce

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Članovi Moto kluba Golubica Vukovar i ove godine organizirali su, 11. put za redom, akciju Vukovarski motomrazovi u okviru koje osiguravaju poklon paketiće za korisnike nekih gradskih udruga kao i učenika OŠ Josipa Matoša i posebnog razreda OŠ Blage Zadre. Kako je rekao predsjednik kluba Nenad Barinić članovi Moto kluba Golubica Vukovar pripremili su oko 250 poklon paketića. U paketićima su slatkiši vrijednosti oko 45 kuna.

„Želimo donijeti božićni duh svim korisnicima, njihovim obiteljima kao i građanima. Raduje nas i što je naša akcija prepoznata od strane građana koji nas pozdravljaju dok se krećemo gradom. Nemamo riješeno financiranje pa se za potrebe paketića snalazimo kako znamo i umijemo, odnosno tražimo sponzore kojima i ovaj put zahvaljujem“, rekao je Barinić.

Vukovarski motomrazovi i ove godine odjeveni su kao „djeda mrazovi“. Za razliku od nekih godina, kada su vozili i po snijegu i ledu jer je datum unaprijed zacrtan, ove godine ih je barem poslužilo vrijeme pa su vozili po suhim cestama. Barinić je posebno istakao kako su se pri pakiranju paketića, njihovom slaganju u kombi, a potom i kod podjela pridržavali svih propisanih epidemioloških mjera. I u koloni vukovarskih motomrazova bilo ih je svega 20-ak za razliku od ranijih godina kada se ulicama grada kretala kolona njih.