Vukovarski motomrazovi i ove godine razveselili mališane

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar po 13. puta su donijeli najljepšu božićnu priču u vidu humanitarne akcije darivanja djece s poteškoćama u razvoju. U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar te u suradnji s Gradom Vukovarom, održali su se 13. Vukovarski motomrazovi, s ciljem  uveseljavanja naših najmlađih sugrađana, a posebno onih najpotrebitijih.

Moto humanitarci su na ovaj poseban i simboličan način darovali UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, OŠ Josipa Matoša, Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te djecu iz Bogdanovaca.

„Grad Vukovar već tradicionalno podupire ovaj projekt kojemu je cilj u duhu blagdanskog raspoloženja i lijepih želja darovati naše najmlađe sugrađane“, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji je motomrazove dočekao na trgu.

Kako pojašnjava predsjednik Sportskog moto kluba „Golubica“ Vukovar Nenad Barinić, priprema humanitarne akcije započinje već u listopadu. 

„Većina naših akcija usmjerena je u trajnu korist naše djece i mladih, a iskrena sreća i osmijeh za nas su poticaj u nastavljanju ove tradicije”, rekao je Barinić.