Vukovarski komunalni redar napisao kazni policijskom vozili za nepropisno parkiranje

Foto: mup.hr

VUKOVAR, Jedan od komunalnih redara Grada Vukovara prije nekoliko dana pokazao je kako se i na koji način revnosno radi svoj posao i da im na meti nisu samo obični građani. Naime, on je prije nekoliko dana, u blizini vukovarske bolnice, kaznu za nepropisno parkiranje u visini od 100 kuna ispisao i policijskom kombiju koji je u nizu drugih automobila bio nepropisno parkiran. Portal 24sata.hr prenosi riječi Vukovarca koji je sjedio u blizini, komentirao automobile parkirane na zelenoj površini i gledao cijeli događaj.

Pitali smo se hoće li kaznu napisati nepropisno parkiranom policijskom kombiju. Odgovor je stigao vrlo brzo – policijski kombi dobio je 100 kuna kazne, koju mora platiti Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Kad smo vidjeli što je uradio, u nevjerici smo se pogledali i nazdravili, jer evo, konačno smo posvjedočili nekome tko se ne plaši nikoga, pa ni policije“, rekao je ovaj Vukovarac za 24sata.hr

Novinarima su iz PU Vukovarsko-srijemske potvrdili događaj i priznali da su dobili kaznu za nepropisno parkiranje.

„Pored novčane kazne razmišljamo o stegovnoj odgovornosti policijskog službenika s ciljem zaštite ugleda i stečenog povjerenja građana“, stoji u odgovoru PU kojega prenosi portal 24sata.hr.

24 SATA/IVAN MATIĆ