Vukovarski i Iločki HDZ jednoglasno uz Andreja Plenkovića

Foto: hdz.hr

VUKOVAR, ILOK, Europarlamentarac Andreja Plenković dobio je jednoglasnu potporu u unutar stranačkim izborima za predsjednika HDZ-a na danas održanim sastancima Gradskih odbora Vukovar i Ilok. Kako navode predsjednici ovih podružnica, Damir Barna i Vlado Rotim, Plenković je dobio jednoglasnu potporu svih članova oba gradska odbora.

„Uvjereni smo da je gospodin Plenković najbolji izbor za predsjednika stranke, kao i za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju vukovarskoga HDZ-a kojega potpisuje Damir Barna.

Čelnik iločkog HDZ-a Vlado Rotim kaže kako su članovi stranke iz najistočnijeg hrvatskog grada uvjereni da samo Plenković može stranku dovesti do pobjede na skorim izvanrednim parlamentarnim izborima i vratiti je na vlast.

„Očekujemo da Plenković, kao novi predsjednik stranke, HDZ pretvori u modernu proeuropsku stranku desnoga centra“, istakao je Vlado Rotim.

I dok su Gradski odbori Iloka i Vukovara izašli u javnost s svojim kandidatom za predsjednika HDZ-a županijska podružnica stranke se još nije javno očitovalo o kandidatu kojega podržavaju za mjesto predsjednika.

IVAN MATIĆ