Vukovarski dizači utega osvojili 66 odličja!!!

Foto: Klub dizača utega Vukovar

VUKOVAR, Tijekom proteklih godina članovi Kluba dizača utega Vukovar naviknuli su nas na brojne dobre rezultate, a s tom praksom nastavljaju i dalje. Tako su na Prvenstvu Hrvatske za uzraste U15 i U17 te na IX. Kupu Grada Vukovara osvojili čak 66 odličja. Od toga su osvojili 38 zlata, 19 srebra i 9 bronci. O kakvom uspjehu se radi govori i podatak da je ukupno podijeljeno 120 odličja te da su Vukovarci osvojili više od pola.

Tako su po 6 zlatnih odličja osvojili Mia Štefanek, Dunja Kapidžić, Saša Turukalo i Viktor Rendulić dok su po 3 zlata pripala Mandi Braje, Eleni Štefanek i Tanji Turukalo. Po 2 zlata su osvojili Maja Kell i Bruno Prokop, a još jedno je osvojio Borna Burčak. Minja Turukalo i Stefan Macut osvojili su po 6 srebrnih odličja, po 3 srebra osvojili su Bruno Prokop i Borna Burčak i jedno Maja Kell. Po 3 bronce su pripale Mandi Braje i Eleni Štefanek, dvije Borni Burčaku i jedna Bruni Prokopu.

Klub dizača utega Vukovar osvojio je 8 pehara. Mia Štefanek je najmlađa natjecateljica a Tanja Turukalo je apsolutno treća za uzrast U17, Viktor Rendulić je apsolutno drugi a Saša Turukalo apsolutno treći za uzrast U17.

U ekipnoj konkurenciji KDU “Vukovar” je najuspješniji u muškoj i ženskoj konkurenciji za uzrast U15, ekipni je pobjednik u ženskoj konkurenciji i drugi u muškoj za uzrast u 17 i osvojen je pehar apsolutnog ekipnog pobjednika u kombiniranoj žensko-muškoj konkurenciji.