Vukovar: predizborni program predstavila koalicija okupljena oko Milana Bandića

VUKOVAR, Koalicija Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Narodna stranka: Reformisti, Novi val – Stranka razvoja, HSS Stjepan Radić i BUZ predstavila je u četvrtak navečer u Vukovaru kandidate V. izborne jedinice za predstojeće izbore za Hrvatski sabor.

Između ostalih, Vukovarcima se obratio predsjednik Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručivši kako Vukovarce treba zaposliti da bi živjeli kvalitetnije ustvrdivši kako je Vukovar već trebao biti  “popeglan kao Jelačić plac”.

“To je zadaća buduće hrvatske Vlade”, kazao je Milan Bandić.

Kandidatkinja koalicije u V. izbornoj jedinici Mirjana Semenić Rutko istaknula je kako je program i cilj koalicije proširiti ekonomiju, omogućiti povećanje proizvodnje te zapošljavanje mladih kako bi ih se što više vratilo u Hrvatsku i Slavoniju.

“Drugi cilj je povezati sjever i jug Hrvatske, želimo da se u hotelima na Jadranu prodaju proizvodi iz Slavonije i Baranje za koje se zna kako se proizvode i kakva je njihova kvaliteta, a ne uvozni proizvodi. Treba vratiti dignitet gradu Vukovaru i braniteljima te se pobrinuti za njih”, kazala je Semenić Rutko.

ĐURO KARALIĆ