Vukovar: Mostovci se družili s građanima

VUKOVAR, U središtu Vukovara u subotu se s građanima družili kandidati s liste Mosta nezavisnih lista za IV. i V. izbornu jedinicu te tom prigodnom Vukovarcima podjelili 300 kupona za čobanac koji se u nedjelju priprema u tome gradu s ciljem uvrštavanja u Guinnessovu knjigu rekorda.

“Prepoznati smo kao stranka koja nosi određene promjene i to nam je namjera činiti i u budućnosti te želimo pokazati da se potpora koju uživamo, posebice kod stručne javnosti može preliti i u potporu birača i da ćemo moći biti ozbiljan partner u formiranju buduće hrvatske Vade”, poručio je tom prigodom prvi na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici, ministar gospodarstva u tehničkoj Vladi Tomislav Panenić.

Također je kazao kako se politika VladeTihomira Oreškovića kao i program Mosta, temelji na odrednici kako je potrebno i dalje činiti napore ne bi li se pojednostavilo poslovanje u Hrvatskoj.

“Ljudi često pričaju samo o parafiskalnim nametima, ali ima tu cijeli niz i drugih prepreka koje želimo smanjiti ili anulirati”, kazao je Tomislav Panenić.

Kandidati sa liste Mosta nezavisnih lista za IV. i V. izbornu  jedinicu u subotu će još posjetiti i Nuštar, Jarminu, Tordince, Markušicu, Šodolovce, Ernestinovo, Antunovac i Vladislavce te Čepin.

 

ĐURO KARALIĆ