Vinkovci: HDZ predstavio kandidate i izborni program

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Drago mi je da je vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić na listi HDZ-a, očekujem izvrstan rezultat, imamo kvalitetan program, vjerodostojne ljude i želim da HDZ bude okrenut prema budućnosti, da Slavonija bude prioritet za buduću hrvatsku Vladu, poručio je u ponedjeljak iz Vinkovaca predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Plenković se u središtu Vinkovaca, na Trgu bana Josipa Šokčevića, družio sa članovima i simpatizerima HDZ-a te građanima kojima je predstavio neke od smjernica predizbornog programa HDZ-a.

“Naš program je rađen na znanstvenoj podlozi i sa doprinosom niza stručnjaka koji su u njemu sudjelovali. On je u biti podloga budućeg programa HDZ-ove Vlade”, poručio je Plenković.

Plenkovića su u središtu grada dočekali i pozdravili kandidati s liste HDZ-a u V. izbornoj jedinici predvođeni prvim na listi, ministrom financija Zdravkom Marićem.

“U ovom kraju predvidjeli smo konkretna rješenja koja mogu pomoći selu i poljoprivrednicima. Hrvatska ima jaku prehrambenu industriju, a u konačnici jak turizam, to su sve elementi  u koje poljoprivreda mora imati jači iskorak”, rekao je Zdravko Marić.

Predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića posebice su pozdravili vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, predsjednik HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Dražen Milinković te vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić, sedmi na listi HDZ-a u V Izbornoj jedinici.

ĐURO KARALIĆ

 

.