Vinkovački košarkaši posjetili i darivali djecu Dječjeg vrtića “Pčelica”

VINKOVCI, Uoči juniorskog VI. Međunarodnog košarkaškog turnira “Vinkovci 2016”, juniori Košarkaškog kluba Vinkovci posjetili su Dječji vrtić Pčelica i darivali djecu s poklonima i majicama nacionalnog projekta tvrtke S-Event “Koš za koš”. Poklone su predali igrači Kluba od kojih su neki, prije više od deset godina, puno vremena provodili s fantastičnim tetama Pčelice i taj period im je ostao u lijepom sjećanju.

“Prilika je to da se, preko ovog Vrtića, u našim mogućnostima zahvalimo svim osobama koji s velikom ljubavlju rade s djecom, ali i da djecu od vrtićkog motiviramo da se bave sportom. A ako to bude košarka, nitko sretniji od nas. Bilo je predobro, zahvaljujemo se na gostoprimstvu”, poručili su iz Košarkaškog kluba Vinkovci.

Božićni turnir se održava ovaj vikend u SD ETŠ Ivana Domca, a nastupit će uz Vinkovčane PVSK Panthers iz Pečuha, ABC Basket iz Tuzle, FSV iz Rijeke, Vrijednosnice iz Osijeka i Zagreb.

Projekt „Koš za koš“ nacionalni je projekt tvrtke S-Event kojemu je cilj obnova zapuštenih i devastiranih košarkaških igrališta koja će pridonijeti vračanju mladih osoba na igrališta. Iz Sport Eventa su najavili daljnju suradnju kroz njihove projekte, a Košarkaškim klubom Vinkovci potporu u organizaciji košarkaških turnira s mladim kategorijama.