Vinkovačka udruga Samo pozitivno pokrenula kampanju pod nazivom Neka je treća sreća

Foto: Udruga Samo pozitivno

VINKOVCI, „SAMO POZITIVNO“ naziv je vinkovačke udruge i portala koji je lansirao crowdfunding kampanju pod nazivom „Neka je treća sreća“. Iz udruge pojašnjavaju kako se kampanja provodi na međunarodnoj on-line platformi Generosity te da se istom žele prikupiti sredstva za pokretanje edukativnih kreativnih radionica izrade unikatnih i mirisnih sapuna za treću životnu dob na području cijele Republike Hrvatske. Predsjednica udruge Mara Majstorović rekla je kako u današnjem brzom tempu življenja često zaboravljamo na one koji su nam omogućili da sada budemo  tu gdje  jesmo.

„Cilj nam je prikupiti 10.000 dolara,  a on-line donacije će omogućiti financiranje kreativnih radionica. Prema planu radionice će uključiti najmanje 200 osoba koje će naučiti kako izrađivati unikatne sapune te potaknuti da s nama podijele svoja životna iskustva i lekcije mudrosti“, rekla je Majstorović.

Oglasila se i voditeljica kampanje Rajna Šimunić koja je rekla kako će na radionicama polaznike vraćati u mladost ali ih i poticati da s drugima podijele svoja životna iskustva i lekcije mudrosti. Istakla je kako su ti ljudi do jučer bili mladi poput nas, a da ćemo sutra mi biti baš poput njih.