VII. Božićni košarkaški turnir “Orion Cup” u grad na Bosutu dovodi niz jakih klubova

Foto: KK Vinkovci
VINKOVCI, Juniori Aba ligaša Zadra, Prvoligaša Škrljeva i Zagreba, klubova najjačih liga Mađarske i BiH PVSK Panthersa iz Pečuha i sarajevskog Burcha i domaćina Vinkovaca borit će se 29. i 30. za pobjednika Božićnog Orion Cupa, košarkaškog turnira koji se ove godine sedmi puta po redu održava u gradu na Bosutu.
Košarkaški klub Vinkovci ulaže veliki trud u organizaciju ovog turnira i ne čudi veliki interes renomiranih klubova i traženje pozivnica za sudjelovanjem. Tako će košarkaški zaljubljenici moći i ove godine pratiti statistiku uživo utakmica, ali i video prijenose posljednjih ogleda prvog dana, kao i utakmice za treće i prvo mjesto, izvjestili su iz KK Vinkovci dodajući kako više o turniru može se pronaći na bozicniturnir.kk-vinkovci.hr.
U A skupini Vinkovčanima će protivnici biti Škrljevo iz Bakra i Zadar, a Zagrebu u skupini B juniorske selekcije iz Pečuha i Sarajeva. Sve su to ekipe koje će vjerojatno igrati na poluzavršnom turniru Prvenstva Hrvatske ili završnicama natjecanja svojih država. a na parketu Sportske dvorane Ekonomske i trgovačke škole posjetitelji će imati priliku pogledati uživo niz mladih reprezentativaca Hrvatske.
Ulaz je besplatan.
RASPORED UTAKMICA
Petak, 29. prosinca 10: 30 KK Zadar – KK Škrljevo 12:00 PVSK Panthers Pečuh – KK Burch Sarajevo 13:15 Revijalna utakmica KK Vinkovci – Silver Kings Srebrenik (kadetkinje) 14:30 OTVARANJE TURNIRA 14: 50 KK Zagreb – PVSK Panthers 16:10 KK Vinkovci – KK Škrljevo 17:30 KK Burch – KK Zagreb 19:00 KK Vinkovci – KK Zadar Subota,
30. prosinca 10:00 Za 5. mjesto 11:20 Za 3. mjesto 13:15 FINALE