Vatroslav Haramustek iz zagrebačkog AK Maksimir pobjednik odličnog 4. Vinkovačkog polumaratona

Foto: Novosti

Pobjednik 4. Vinkovačkog polumaratona je Vatroslav Haramustek iz AK Maksimir koji je 21 kilometar istrčao u vremenu 01:17:18, drugi je bio Kristijan Anđelić iz AK Maraton Vukovar s vremenom 01:19:39, a treći Filip Lovrić, koji je utrku otrčao za 01:19:52.

Organizacijski tim Sportske udruge građana FCT u suradnji s Institutom za unapređenje kvalitete života, In_Spector Fitness i Turističkom zajednicom grada Vinkovaca i ove je godine odradio sjajan posao. U četiri utrke na startu se našlo više od 450 sudionika, a prvi su u utrku krenuli najmlađi na 800 metara. Potom je uslijedila utrka građana na sedam kilometara, štafeta 3×7 kilometara te polumaraton od 21 kilometar.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Ivon Krleža (Sljeme Zagreb, 01:34:07), do drugog mjesta dotrčala je Ivana Petrović (Šapice, 01:43:22), a do trećeg Jasna Pavičić (01:45:11).

U utrci građana na 7 kilometara u muškoj konkurenciji pobijedio je Ivan Bičanić (Iz kreveta na svježinu, drugi je bio Zen Stanković (Slavonija-Žito Osijek), a treći Josip Župarić (Karate klub Vinkovci).

Kod natjecateljica najbrža je bila Ela Đelatović (SLA Ante Perić Đakovo), drugo mjesto osvojila je Daria Lazić (Sljeme Zagreb), a treće Katarina Bandalo.

Najbrža u štafeti bila je ekipa Samo Vinkulja u sastavu Ivan Renić, Boris Kratofil i Filip Lovrić. Srebrom se okitio In Spector Fitness Team, odnosno Zvonimir Vuković, Josip Filaković i Ivan Sambol, a na trećem mjestu zasjala je ekipa Wartburg limuzina koju su činili Marko Rimac, Jakov Dogančić i Ana Martinović.

U dječjoj utrci svi sudionici su bili i pobjednici.

Foto: Grad Vinkovci