Od posljedica ozljeda u prometnoj nesreći u Retkovcima preminula 72-godišnjakinja

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, Iz policije su izvijestili kako je ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer u Retkovcima, u KBC Osijek preminula 72-godišnjakinja. Nesreća se dogodila jučer, oko 19 sati,  u ulici Matije Gupca.

“Na mjestu događaja proveden je očevid kada je utvrđeno da je 72-godišnjak upravljajući osobnim automobilom marke VW vinkovačkih registracijskih oznaka, u zavoju ceste navedene ulice, neprilagođenom brzinom izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je sletio u cestovni kanal pri čemu se vozilo prevrtalo i udarilo u betonski kolni prilaz, gdje se vozilo i zaustavilo”, izvijestila je policija.

Dodaju i kako je uz 72-godišnjeg vozača u vozilu bila i 72-godišnja suputnica te su oboje djelatnicima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima te potom i u KBC Osijek. Iz KBC Osijek danas su izvijestili da je 72-godišnja suputnica preminula. U pogledu ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti odgovarajuće izvješće.