Ured Mosta u Vinkovcima ponovno na meti vandala

Foto: Most

VINKOVCI, Na meti vandala noćas se ponovno našao ured Mosta u Vinkovcima u Ulici Kralja Zvonimira na kojem je razbijena reklamna ploča s imenom stranke. Četvrti je to napad vandala na ured Mosta u Vinkovcima, a ukupno drugi u samo četiri mjeseca.

Regionalni povjerenik Mosta, Vinkovčanin Krunoslav Popović rekao je kako razbijanje svjetleće table Mosta sigurno nije slučajnost, jer baš ni jedna druga tabla ili lokal u cijeloj Zvonimirovoj ulici u centru Vinkovaca nisu oštećeni.

„U nedostatku ideja, pozitivnog djelovanja i borbe za svoj grad, najlakše je bijes usmjeriti na one koji žele i rade nešto dobro. Ne bojimo se prijetnji i neće nas nitko spriječiti da život u Vinkovcima bude bolji“, rekao je Popović.

Iz Mosta su dostavili i izjavu potpredsjednika Županijske skupštine, Mostovca Nizara Shoukrya koji je izrazio nadu u brzi pronalazak počinitelja te organizacijskog tajnika Mosta Nikole Grmoje koji je u komentaru naglasio kako se neki očito “ne mogu pomiriti s činjenicom da postoje oni koji žele promijeniti njihova pravila igre, pa uporno, već četvrti put, na ovakav način pokušavaju ušutkati Most”.