Ukradeno gorivo iz dva radna stroja u Vinkovcima

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske u svome redovitom izvješću navode kako je djelatnik vodno-gospodarske tvrtke iz Vinkovaca prijavio policiji kako je 7./8. studenog na gradilištu u Ciglarskoj ulici, u Vinkovcima, provaljeno u dva radna stroja iz kojih je otuđeno nekoliko stotina litara pogonskog goriva. Ukupna materijalna šteta bit će poznata po dostavi odštetnog zahtjeva oštećene tvrtke. Policija traga za počiniteljem protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo „Teška krađa“.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Stari Mikanovci, Vinkovci).

„Zbog aktualnih vremenskih uvjeta preporučujemo vozačima da prilagode brzinu kretanja vozila smanjenoj vidljivost (magla i noć), stanju kolnika (mokar, posut lišćem, klizav) i gustoći prometa te obrate pozornost na ranjive skupine na cesti: biciklisti, pješaci, djeca i starije osobe“, stoji u priopćenju policije.