Uhićena dvojica 18-godišnjaka koji su provalili u prodavaonicu

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja kako su 18-godišnjak iz Strizivojne i 18-godišnjak iz Starih Perkovaca u ranim jutarnjim satima 22. veljače provalili u prodavaonicu tiskovina te, prema odštetnom zahtjevu oštećene tvrtke, otuđili nekoliko kutija cigareta čime su pričinili štetu u iznosu od nekoliko stotina kuna.

„Prilikom provođenja ovog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su utvrdili sumnju kako su dvojica 18-godišnjaka tijekom iste noći, 21./22. veljače, pokušali provaliti i u trgovinu mješovite robe u Vukovaru na Trgu Republike Hrvatske. Tom prilikom su samo oštetili vrata trgovine, no nisu uspjeli u namjeri. Policijski službenici su i za ovo djelo podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu“, navodi glasnogovornik PU Dragoslav Živković.

Dodaje i kako su oba 18-godišnjaka u utorak, u 21 sat, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Policija je izvijestila i kako su tijekom protekla 24 sata, na području PU, zabilježili jednu prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Vukovar).