Četiri zaposlenice Borova boravile na Sajmu mode u Milanu, nemaju nikakvih simptoma bolesti

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Prema neslužbenim informacijama od zaposlenika vukovarske tvrtke Borovo, a koje je potvrdila i direktorica Borova Gordana Odor, četiri zaposlenice ove tvrtke boravile su prošlog tjedna u Milanu na Sajmu mode. Radi se o ženama koje žive na području Vukovara i koje su sve četiri u Milanu boravile službeno. Poslije boravka u Milanu one su se u petak vratile u Vukovar da bi u ponedjeljak došle na posao.

„Istina je da su naše četiri zaposlenice boravile u Milanu. Niti jedna od njih nema nikakvih simptoma bolesti i sve četiri su se danas javile liječnicima kako bi obavile preglede za svaki slučaj. Još uvijek nemamo povratne liječničke nalaze. Borovo će se kao tvrtka u daljem periodu ponašati prema preporukama struke i kako to budu nalagali liječnici“, rekla je Odor.

Treba reći i kako je s pojavom korona virusa u Hrvatskoj primjetna i pojačana kupovina građana po prodavaonicama koji stvaraju svojevrsne zalihe hrane. Kako građani razmišljaju govori i podatak kako zaštitnih maski, za koje stručnjaci govore da ne mogu pomoći u zaštiti od virusa, u ljekarnama više niti nema.