U žetvi kod Vrbanje zapalio se kombajn, požar ugasili vatrogasci

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće. U Vinkovcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, dok se u Lovasu dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, izvjestila je policija.

Tijekom žetve pšenice na poljoprivrednoj površini „Arkod“ kod Vrbanje u četvrtak oko 17,30 sati, izbio je požar na radnom stroju „Dutez-Fahr“, županjskih registracijskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci DVD Vrbanja. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku, 38-godišnjaku iz Vrbanje, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Policija izvješćuje i kako je unazad nekoliko tjedana provaljeno u obiteljsku kuću 46-godišnjaka u Vinkovcima, u ulici V. Gortana. Otuđen je novac, prehrambeni proizvodi i alat. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz teretnog vozila koje se nalazilo parkirano u ulici M. Gupca u Starim Mikanovcima otuđena je torbica 31-godišnjaka iz Darde, u kojoj su se nalazile osobne isprave, novac i mobitel. Krađa se dogodila u srijedu, u jutarnjim satima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

ĐURO KARALIĆ