U Vinkovcima provaljeno u dva osobna automobila

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodile su se tri prometne nesreće u kojima jedna osoba lakše ozlijeđena, a zabilježeno je i nekoliko provala u osobne automobile, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

U Nijemcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok su se u Vukovaru dogodile dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Iz osobnog automobila marke „Renault Megane“, vinkovačkih registracijskih oznaka, otuđena je motorna pila. Krađa se dogodila između 6. i 12. svibnja, za vrijeme dok se vozilo nalazilo parkirano u ulici Antuna Akšamovića u Vinkovcima. Vlasniku, 32-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Torbica u kojoj se nalazio novac i osobne isprave 44-godišnjakinje iz Vinkovaca otuđena je iz osobnog automobila marke „VW Golf“, vinkovačkih registracijskih oznaka. Krađa se dogodila 16. svibnja, u poslijepodnevnim satima, dok se vozilo nalazilo parkirano u ulici Vladimira Nazora u Vinkovcima. Materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna.

ĐURO KARALIĆ