U proteklih 24 sata zabilježeno 9 prometnih nesreća

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarssko-srijemske izvijestili su kako su u protekla 24 sata na području PU zabilježili devet  prometnih nesreća od čega šest prometnih nesreća s materijalnom štetom (Vinkovci-2, Vukovar, Posavski Podgajci, Babina Greda, Mohovo); dvije prometne nesreće u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Vinkovci-2) i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom.

Ta nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se u utorak, oko 15.05 sati, u vrijeme kada je 72-godišnjak iz Vukovara upravljao je mopedom vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Županijske ulice u Vukovaru.

„Zbog nedržanja potrebitog razmaka između vozila, kako bi izbjegao udar u vozilo koje se kretalo ispred, naglim kočenjem izbjegao je udar u vozilo, no, 72-godišnjak je pao s mopeda na kolnik. 72-godišnjak je teže ozlijeđen“; navode iz PU.

Policija je izvijestila i kako su razbijena dva bočna stakla autobusnog stajališta u Boboti. Stakla su razbijena između 7. i 9. travnja, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.