U proteklih 24 sata policija zabilježila 9 prometnih nesreća

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske u svome redovitom izvješću izvijestili su kako je nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil „Hyundai Getz“ vinkovačkih registarskih oznaka. Incident se dogodio u utorak za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vinkovcima. Vlasnici, 31-godišnjakinji iz Marinaca, pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna.

Iz radnog stroja koji se nalazio parkiran u blizini retkovačkog groblja otuđena su dva akumulatora. Krađa se dogodila prije dva tjedna. Vlasniku, trgovačkom društvu iz Ivankova, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nakit i više komada različitih odjevnih artikala otuđeni su iz obiteljske kuće 74-godišnjakinje u Vinkovcima. Provala se dogodila 30. studenog. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU tijekom protekla 24 sata zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila materijalna šteta (Vukovar-2, Vinkovci, Posavski Podgajci, Cerna, Ilok) i tri prometne nesreće u kojima su ukupno četiri osobe lakše ozlijeđene (Nuštar, Slakovci, Korođ).