U prometnoj nesreći u Mirkovcima četiri osobe lakše ozlijeđene, a jedna teže

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta dok je u dvije prometne nesreće nekoliko osoba lakše ozlijeđeno dok je jedna osoba teže ozlijeđena.

U izvješću o prometnoj nesreći sa teže ozlijeđenom osobom, vukovarsko-srijemska policja navodi kako je u srijedu oko 8,10 sati, 30-godišnjakinja iz Mirkovaca upravljala osobnim automobilom marke „Opel Astra“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Vukovarske ulice u Mirkovcima.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom 22. lipnja, skrenula je ulijevo te je oduzela prednost prolaska osobnom automobilu također marke „Opel Astra“, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak iz Mirkovaca te je u raskrižju došlo do bočnog udara dvaju vozila.

U prometnoj nesreći 59-godišnji vozač i 64-godišnja putnica u njegovu vozilu lakše su ozlijeđeni, dok je druga putnica, 68-godišnjakinja iz  Mirkovaca, teže ozlijeđena.

U vozilu 30-godišnjakinje, lakše je ozlijeđeno trogodišnje dijete, kao i sama vozačica, navodi policija.

Đuro Karalić

Foto: Pixabay