Miran vikend za policiju, jedna provala i 8 prometnih nesreća, jutroš teška nesreća na cesti Otok – Privlaka

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, PU Vukovarsko – srijemske izvijestila je o neuobičajeno mirnom vikendu za policiju. Prema službenom priopćenju nepoznati počinitelj je u subotu provalio u obiteljsku kuću u Vinkovcima, koja je u vlasništvu 29 godišnjaka iz Vinkovaca. Tom prilikom otuđena su novčana sredstva i nakit. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava.               

Tijekom protekla 72 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je osam prometnih nesreća, dvije sa lakše ozlijeđenim osobama (Ivankovo i Bršadin, ukupno su lakše ozlijeđene 3 osobe) te šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci – 1, Babina Greda – 2, Spačva – Vrbanja – 1 i Autocesta Zagreb – Lipovac – 1).

Policija je nešto kasnije izvijestila i kako se jutros, oko 07.40 sati, na cesti Otok – Privlaka, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teže ozlijeđene. Obadvije osobe su hospitalizirane u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Na mjestu događaja provodi se očevid.