U povodu tragične prometne nesreće u Starim Mikanovcima i Semeljcima danas Dan žalosti

Foto: MUP

STARI MIKANOVCI, Povodom tragične prometne nesreće u kojoj su u četvrtak u Starim Mikanovcima izgubljena četiri mlada života, u Općinama Stari Mikanovci i Semeljci danas je Dan žalosti.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja ispred zgrada Općina Stari Mikanovci i Semeljci i drugim javnim zgradama na području te dvije općine. Ujedno se pozivaju sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost te organizatori javnih programa i sadržaja da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti, navodi se u odluci općinskih vlasti Starih Mikanovaca i Semeljaca.

Prema službenom priopćenju PU vukovarsko-srijemske, u Audiju A4 đakovačkih oznaka u četvrtak oko 1 sat poginule su četiri osobe. Vozilom je upravljao 19-godišnjak koji je, vozeći iz smjera Vrbice prema Starim Mikanovcima, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika i udario u kuću. Osim vozača, poginuli su 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji i 20-godišnji putnik na stražnjim sjedalima.