U novogodišnjoj noći dijete lakše ozlijeđeno pri korištenju petardi

Foto: MUP RH

VINKOVCI, Policijska uprava vukovarsko-srijemska je 1. siječnja u 1,35 sati zaprimila dojavu OŽB Vinkovci kako je dijete lakše ozlijeđeno pri korištenju pirotehničkog sredstva. Policijski službenici provode izvide, a o utvrđenim okolnostima događaja ćemo naknadno izvijestiti.

Tijekom novogodišnjeg vikenda zabilježena su dva požara na osobnim automobilima.

Oko 19,50 sati 30. prosinca 2023. godine na autobusnom stajalištu u Štitaru izbio je požar na automobilu slavonsko-brodskih registracijskih oznaka za vrijeme dok je njime upravljao 58-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci DVD Štitar nakon čega je obavljen očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara. Utvrđeno je kako je požar izbio uslijed kvara na električnoj instalaciji kod upravljača.

Tijekom vožnje Poljskom ulicom u Privlaci je, 1. siječnja oko 11 sati, izbio požar i na automobilu bjelovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci DVD Privlaka, nakon čega je provedenim očevidom utvrđeno kako je požar izazvan kvarom na ventilacijskom sustavu ispod poklopca motora.

U požarima nitko nije ozlijeđen, a ukupna materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko tisuća eura.