U naletu osobnog automobila u Privlaci ozlijeđeno dijete

VUKOVAR, U protekla 24 sata na području Vukovarsko-srijemske županije dogodilo se nekoliko prometnih nesreća u kojima su ozlijeđene dvije osobe od kojih je jedno dijete, izvjestio je Županijski centar 112 Vukovar.

Sve nesreće dogodile su se u popodnevnim i večernjim satima. U 14,29 sati, u Boboti, došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste u odvodni kanal pri čemu je jedna osoba ozlijeđena. U 16,20 sati, u Privlaci (Vladimira Nazora 2), došlo je do naleta osobnog vozila na dijete koje je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

U 16,22 sati, na autocesti A-3 (odmorište Rastovice), došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba kao ni u prometnoj nesreći koja se 23,14 sati dogodila u Vukovaru (izletište Adica) gdje je došlo do naleta osobnog vozila na motociklistu.

Od ostalih događaja, ŽUC 112 izdvaja požar koji je u 1,02 sati buknuo u Drenovcima (Veliki Šor 4), na obiteljskoj kući. Požar su lokalizirali i ugasili pripadnici DVD Drenovci u 02:00 sati.

Temperatura zraka jutros u 7 sati iznosila je 20 ºC.

Vodostaji rijeka u 7 sati:
rijeka Dunav: Vukovar 385 cm (u porastu); Ilok 407 cm (u porastu);
rijeka Sava: Županja 232 cm (u stagnaciji).

ĐURO KARALIĆ