U Iloku se 24. travnja održava Iločki polumaraton, Utrka građana i Dječja utrka

Foto: Đuro Karalić

ILOK, Prema najavama iz Grada Iloka u subotu, 24. travnja, u Iloku će biti održana sportsko – rekreativna akcija „Iločki polumaraton 2021.“. Kako se najavljuje u polumaratonu će sudjelovati oko 450 trkača, a biti će organiziran u vremenu od 11.00 do 15.00 sati. Osim polumarotona održat će se i „Utrka građana“ kao i „Dječja utrka“.

Ovu manifestaciju organiziraju Grad Ilok i Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN iz Osijeka. Iločki polumaraton biti će specifična utrka s obzirom da će trkači kroz trčati 4 kilometra, 2 kilometra kroz šumu i čak 15 kilometara kroz vinograde. Utrka građana trčat će se na dionici od 6,4 kilometara od čega je 4 kilometra dionica kroz grad i 2,5 kilometra izvan grada.

U sklopu programa organiziran je i ručak za sve sudionike i posjetitelje. Prema najavama iz Grada Iloka u organizaciju će se uključiti i OPG-i i mali poduzetnici koji će svoje proizvode moći promovirati na štandovima, kod starta utrke ili u svojim objektima gdje će sudionicima polumaratona, kao i posjetiteljima koji će toga dana doći u Ilok, ponuditi svoje proizvode.