U 24 sata u prometu smrtno stradala jedna, a ozlijeđeno više osoba

VUKOVAR, U prometnoj nesreći koja se u utorak oko 13:40 sati dogodila na državnoj cesti D46 između Ivankova i Vođinaca, u sudaru osobnog i kombi vozila, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena, izvjestio je Županijski centar 112 Vukovar.

Zbog očevida državna cesta D46 na dionici između Ivankova i Vođinaca bila je zatvorena za promet do 17:22 sati.

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kaja se također u utorak, oko 14:50 sati, dogodila u ulici Matije Gupca u Gradištu, pri sudaru dva osobna vozila. Radi izvlačenja ozlijeđenih osoba iz vozila, angažirani su i vatrogasci DVD Županja. Ozlijeđene osobe su vozilom HMP Županja prevezene u OB Vinkovci.

Pješakinja je pak ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jutros oko 07:18 sati dogodila u ulici Kralja Zvonimira u Vinkovcima. Na pješakinju je naletilo osobno vozilo.

Od ostalih događaja, ŽC 112 izdvaja angažman vatrogasaca DVD Komletinci koji su noćas bili angažirani u potražnoj akciji za nestalom starijom osobom iz Komletinaca. U akciji traganja je bilo i 10 mještana Komletinaca, te djelatnici policije. Akcija traganja je završena jutros u 06:10 sati kada je nestala osoba pronađena živa i zdrava u predjelu „Ripača“ pored Komletinaca.

ĐURO KARALIĆ