Tvrtka Pevec i u narednoj godini financira rad Pučke kuhinje u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava potpisali su novi ugovor o donaciji Pučkoj kuhinji u Vukovaru u iznosu od 20.000 kuna mjesečno, odnosno 240.000 kuna na godinu.Ovim će ugovorom tvrtka Pevec treću godinu zaredom olakšati rad Pučke kuhinje, koja namiruje potrebe oko 90 ljudi.

“Izrazito sam ponosan što nastavljamo našu tradiciju pomaganja Pučkoj kuhinji u Vukovaru, a  njenim korisnicima osiguravam osiguran I kvalitetan obrok. Osjećam našom dužnošću da u grad ukoji je heroj I žrtva Domovinskog rata ne bude gladnih ljudii da napore uložimo u razvijanje grada I stvaranje novih radnih mjesta te time poboljšamo uvjete života Vukovaraca” ,izjavio je Lovrinčević.

Dodao je kako budućnost naše zajednice ovisi o svakom članu zajednice, a Pevec, kao korporacija koja zapošljava gotovo dvije tisuće ljud I te je ujedno i prvi hrvatski trgovački lanac, prepoznaje I spremno preuzima svoju odgovornost u tome.

“Zahvaljujući upravi tvrtke Pevec potpisujemo ugovor o financiranju rada Pučke kuhinje. Moram naglasiti kako smo do sada imali kvalitetnu i široku suradnju s tvrtkom Pevec na različitim projektima koji se tiču društvenog života grada Vukovara. Od srca u ime svih građana grada Vukovara, osobito korisnika kuhinje, zahvaljujem se svim članovima uprave i predsjedniku uprave Jurici Lovrinčeviću“, rekao je Penava.

Kazao je i kako se raduje širenju tvrtke Pevec na ovom području i širenju njihove suradnje sgradom Vukovarom.