Tri provale u obiteljske kuće

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, U protekla 24 sata na području PU Vukovarsko-srijemske zabilježene su čak tri provale u obiteljske kuće. Kako navodi policija iz obiteljske kuće 35-godišnjaka u Nuštru otuđen je novac i nakit. Provala se dogodila jučer, 31. siječnja, u poslijepodnevnim satima. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna nepoznati počinitelj otuđio je iz obiteljske kuće u Vinkovcima. I ova provala se dogodila jučer, 31. siječnja, oko podneva. U jutarnjim satima 29. siječnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 60-godišnjaka u Ceriću odakle je otuđen nakit i novac u vrijednosti više tisuća kuna.

Jutros je u ranim jutarnjim satima izbio požar na lokomotivi na željezničkom kolodvoru u Vinkovcima. Požar su ugasili vatrogasci JVP Vinkovci. Slijedi očevid.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće. U Vinkovcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok se u Županji dogodila prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta.