Tradicionalna roštiljada “Roštilj Majstorluk” i ove godine u Bošnjacima

Foto: Savjet mladih Općine Bošnjaci

Do 4. rujna otvorene su prijave za ovogodišnje gastro natjecanje “Roštilj Majstorluk” koji će se održati 9. rujna u školskom parku u Bošnjacima u organizaciji Savjeta mladih Općine Bošnjaci.

Već tradicionalna roštiljada će donijeti bogat program za sve posjetitelje, s naglaskom na ukusno roštiljanje i zabavna natjecanja tijekom cijelog dana i večeri. Sudionici će imati priliku pokazati svoje vještine pripreme mesa na roštilju, a žiri će ocjenjivati različite elemente poput termičke obrade, začina, inovativnosti i kreativnosti tehnike.

Svi natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u bogatoj ponudi hrane i pića koja će biti dostupna tijekom cijelog događaja. Osim raznolikih roštiljskih specijaliteta, bit će osigurane i druge poslastice kako bi svi pronašli nešto za sebe, navode organizatori.

Za dodatnu atmosferu brinut će se glazbene skupine IVA I DINO tijekom samog roštiljanja, dok će nakon proglašenja pobjednika pozornicu preuzeti GREASY FLAT 4 kako bi zabava potrajala do kasnih sati.

Za sve zainteresirane natjecatelje, evo nekoliko važnih informacija:

  • Ekipe se mogu sastojati od 2 do 4 člana.
  • Pri prijavi je potrebno navesti imena svih članova ekipe te ime ekipe.
  • Ocjenjivanje će biti tajno, a žiri će vrednovati različite elemente pripreme.
  • Nagrade su osigurane za prva tri mjesta, a svaka ekipa će dobiti i poseban pladanj za serviranje.
  • Prijave su otvorene do 4. rujna, a možete se prijaviti putem Facebook i Instagram stranica Savjeta mladih ili na broj telefona 091 565 8570 (Dominik).

Foto: Savjet mladih Općine Bošnjaci