Tijekom vikenda na području županije 17 prometnih nesreća, jedna osoba smrtno stradale, dvije teško ozlijeđene

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske u svome redovitom izvješću izvijestila je kako je u nedjelju, oko 23,30 sati, izbio je požar na strništu na poljskom predjelu „Penave“ u blizini Komletinaca. Izgorielo je oko 20 hektara slame. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

U prijepodnevnim satima 30. lipnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 61-godišnjaka u Vukovaru. Tom prilikom otuđen je nakit i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području Vukovarsko-srijemske županije tijekom proteklog vikenda zabilježno je 17 prometnih nesreća, od čega 12 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene (auto-cesta Zagreb-Lipovac; Vukovar), dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene (Drenovci, Andrijaševci) i jedna prometna nesreća u Vinkovcima u kojoj je jedna osoba smrtno stradala o kojoj smo već izvijestili.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, oko oko 6 sati, na auto-cesti Zagreb-Lipovac autobus makedonskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji makedonski državljanin, sletio je s kolnika i udario u zaštitnu ogradu. Vozač je teže ozlijeđen dok nitko od putnika nije ozlijeđen.

U nedjelju, oko 21,50 sati, 30-godišnjak iz Vukovara upravljao je motocikom  vukovarskih registraskih oznaka, krećući se kolnikom ulice 204. Vukovarske brigade. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio je nadzor nad motociklom, sletio s kolnika te udario u privremenu prometnu signalizaciju. 30-godišnjak je teže ozlijeđen te je vozilom hitne pomoći prevezen u KBC Osijek.