Teže stradao 56-godišnji mopedist

Foto: livaja.com

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena, izvješćuje policija.

U Vukovaru i Gunji zabilježene su prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta; u Vinkovcima se, pak, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok se u Županji dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. Riječ je o 56-godišnjem mopedisti koji je 16. kolovoza, oko 02,50 sati, upravljao mopedom marke „Ital“, županjskih registracijskih oznaka,  krećući se ulicom Veliki kraj u Županji. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, na križanju ulica Braće Radića i Ljudevita Gaja, u jednom trenutku izgubio je nadzor nad mopedom, pao na kolnik i teže se ozlijedio.

Posla je bilo i za vatrogasce. Naime, u pomoćnoj prostoriji uz obiteljsku kuću 59-godišnjaka u Vinkovcima, u ulici Ruđera Boškovića oko 13,15 sati izbio je požar. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vatrogasci JVP Vinkovci ugasili su požar. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

ĐURO KARALIĆ