Teže stradao 25-godišnji vozač osobnog automobila

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda dogodilo se 12 prometnih nesreća, od čega 10 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta; jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Prkovci) te jedna prometne nesreća s teže ozlijeđenom osobom, izvjestila je policija.

Policija navodi kako je u nedjelju, oko 5,20 sati, 25-godišnjak iz Otoka upravljao osobnim automobilom marke „VW Golf“, vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom  Privlaka-Otok, iz smjera Otoka u smjeru Privlake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste u odvodni kanal. Zbog prevrtanja vozila, 25-godišnjak je teže ozlijeđen.

Prilikom provjere identiteta osobe,  također u nedjelju, oko 5,00 sati u Vukovaru, u ulici Priljevo, 27-godišnjak iz Vukovara, dragovoljno je predao policijskim službenicima 12,5 g opojne droge tipa marihuana, dvije tablete „ecstasy“ i 0,5 g „speed“-a.Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 27-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, navodi policija.

ĐURO KARALIĆ