Teška prometna nesreća na cesti Tovarnik – Vinkovci, smrtno stradao 44-godišnjak

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je jučer, oko 21,35 sati, na državnoj cesti D-46 došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 44-godišnjak iz Tovarnika.

„44-godišnjak iz Tovarnika upravljao je osobnim automobilom marke Kia Sportage osječkih registracijskih oznaka, koji za vrijeme upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca. U zavoju u desno nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslijed čega je prešao je na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udara u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke Kia Stonic vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Banovaca“, izvijestila je policija.

Dodaju i kako je u prometnoj nesreći smrtno je stradao 44-godišnjak dok je putnik u njegovu vozilu, 26-godišnjak iz Tovarnika, koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas,  zadobio teške tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđene 24-godišnja vozačica, kao i putnica u njenom vozilu, 46-godišnjakinja iz Banovaca. Zbog očevida prometne nesreće promet 3. dionicom državne ceste od 05.09.2022. godine u 22,00 sati do 06.09.2022. godine u 03,15 sati bio je zatvoren za sva vozila od centara Slakovaca do križanja 3. dionice državne ceste D46 sa državnom cestom D57 (Đeletovci).

Iz policije navode i kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 27-godišnjakom iz Vinkovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa. Prema navodima policije oni su 05. rujna, u jutarnjim satima, provalili u hladnjak koji se nalazi u sklopu kioska u Vinkovcima iz kojeg su otuđili nekoliko sokova nakon čeka su oštetili nadzornu kameru kioska te pokušali provaliti u njega.  Osumnjičeni su tijekom provale vidjeli dolazak policijskih službenika te su se dali u bijeg no policijski službenici su ih sustigli i priveli u policijsku postaju. ­Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je nadležnom državnom odvjetništvu dostavila kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa.