Tenis: Belvanović i Brkić pobjednici Dvoranskog prvenstva Vinkovaca

Foto: TK Vinkovci

VINKOVCI, U dvorani Teniskog kluba Vinkovci odigrano je Dvoransko otvoreno prventvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu djevjčica Anja Belvanović (TK ”Đakovo”), inače prva nositeljica turnira pobijedila je Laru Rajković (TK ”Vinkovci”) sa 6:0, 6:0, dok je u drugom polufinalu Dea Dunković (TK ”Osijek”) pobijedila Andreu Kardum (TK ”Item”) sa 7:5, 6:4. U finalu turnira Anja Belvanović odigrala je odlično, te nije prepustila niti jedan gem svojoj protivnici za ukupnih 6:0, 6:0 protiv Dunković.

U kategoriji dječaka vidjeli smo veliku dominaciju tenisača iz Teniskog kluba ”Vinkovci”, gdje su članovi ovog kluba osvojili prva tri mjesta.

U prvom polufinalu Karlo Brkić (TK ”Vinkovci”) je bez izgubljenog gema pobijedio Nikolu Jelenića (TK ”Borovo Naselje”) sa 6:0,6:0, dok smo u drugom polufinalu vidjeli susret dva klupska igrača iz TK ”Vinkovce” , a igrali su Jure Vajcl i Jakov Rimac. U odličnom tenisu oba igrača pobijedio je Jakov Rimac sa 6:2, 6:2 i plasirao se u finale turnira. Karlo Brkić odigrao je cijeli turnir u odličnom ritmu, te je na kraju bez izgubljenog gema osvojio turnir, pobijedivši Jakova Rimca sa 6:0, 6:0.

Nagrade najuspješnijima podijelio je Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira, a čestitke svim natjecateljima uputili su Mario Brkić, predsjednik i Vjekoslav Rimac, dopredsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.