Sve je spremno za Gastro show na Šokačkom stanu

Foto: Grad Vinkovci

Na Šokačkom stanu u Vinkovcima danas i sutra održat će se Gastro show, organiziran u sklopu projekta PannEx Reload Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020, a koji nudi niz zanimljivih događanja.

U 17 sati predavanje pod nazivom “Važnost kratkih nabavnih lanaca u turizmu” održat će Goran Rihelj, konzultant u turizmu. Slijedi predavanje “Priprema autohtonih jela na moderan način” chefa Tomice Đukića, dugogodišnjeg chefa hrvatske nogometne reprezentacije koji će goste upoznati s pripremom autohtonih jela na moderan način, sljubljivanjem tradicije, odnosno jela naših baka, s modernim tehnikama kulinarstva. Dan će završiti panel raspravom “Kako povezati lokalne dionike u turizmu” na kojoj će sudjelovati partneri projekta, lokalni proizvođači hrane i pića…

Sutra, u četvrtak od 18 do 20 sati na programu je Gastro sajam “PannEx Reload” i Gastro show za koji je meni sastavio Tomica Đukić. Voditelj programa je poznati influencer Domagoj Jakopović – Ribafish, a gost večeri je Paul Bradbury, Britanac koji već 13 godina živi na Hvaru i jedan od najaktivnijih promotora Hrvatske. Za zabavu je zadužen Tamburaški sastav Đeram.