Stranka DESNO predala kandidacijsku listu za prijevremene izbore u Iloku

DESNO, Ilok, Gradsko vijeće, izbori
Foto: DESNO

ILOK, Izbornom povjerenstvu Grada Iloka danas je predana kandidacijska lista stranke DESNO za prijevremene izbore za Gradsko vijeće toga grada, raspisane za 10. ožujka.

Po riječima nositelja liste Pere Ćorića, na listi stranke DESNO nalaze se ravnopravno raspoređene žene i muškarci, a lista je sastavljena od mladih i visokoobrazovanih kandidata među kojima ima i dragovoljaca Domovinskog rata i prvih hrvatskih redarstvenika.

„Samo znanje, sposobnost, politički kuraž i ljubav prema ovom dijelu Srijema koji stanuju na listi na čijem sam čelu mogu u narednom kratkom periodu donijeti rezultate i pod hitno zaustaviti demografsku smrt “predziđa kršćanstva“. „Projekt Slavonija i slični medijski igrokazi ne postižu željene ciljeve već to možemo postići samo radikalnim političkim potezima koji će iznjedriti hitnu sjednicu Vlade u Iloku, povratak Šarengradske Ade u ustavno pravni poredak RH te revizija i ispravljanje nepravilnosti u provedbi izravnih potpora u poljoprivredi kao i dosadašnji gangsterski zakup poljoprivrednih površina i pašnjaka“, kazao je Pero Ćorić.

Prijevremeni izbori za Gradsko vijeće Iloka održat će se 10 ožujka, a raspisani su jer Gradsko vijeće koje je Vlada raspustila 17. siječnja, nije do kraja 2018. godine usvojilo proračun Grada za 2019. godinu.