STKOI URIHO pobjednici državnog prvenstva

VINKOVCI, Stolnotenisači STKOI URIHO iz Zagreba pobjednici su 22. stolnoteniskog prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom koje je održano u sportskoj dvorani Osnovne škole Josipa Kozarca u Vinkovcima, a na kojem su ovoga vikenda nastupila 142 natjecatelja iz 15 klubova.

STKOI URIHO su pobijedili osvojivši 106 bodova, drugi su stolnotenisači Samobora i Sv. Nedjelje sa 57 bodova, a treće mjesto je pripalo STKOI Varaždina sa 39 bodova.

“Izuzetno sam zadovoljan radom svih stolnotenisača, a posebice stolnotenisačica što govori činjenica da ćemo u na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru imati čak četiri djevojke i to Sandru Paović, Helenu Dretar Karić, Anđelu Mužinić i Mirjanu lučić. One su i na ovom natjecanju pokazali zavidnu formu i vjerujem da će nas obradovati svojim nastupima u Brazilu”, kazao je izbornik paraolimpijske reprezentacije Emil Gubica.

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu osoba s invaliditetom organizirali su Hrvatski stolnoteniski savez ososba s invaliditetom i Športski savez invalida Grada Vinkovaca.

ĐURO KARALIĆ