Stanko Mršić potpisao s Cibalijom, traže se i dalje igračka pojačanja

VINKOVCI, Stanko Mršić potpisao je ugovor s vinkovačkim prvoligašem Cibalijom do ljeta 2018. godine, čime su Vinkovčani skinuli s dnevnog reda brigu manje uoči skorašnjeg početka natjecanja u Prvoj HNL.

U prvom kolu, koje se igra u nedjelju, 17. srpnja, Cibalia na svome stadionu dočekuje momčad Hajduka. Utakmica se igra pod svjetlima reflektora, s početkom u 21 sat.

U pripremnom razdoblju, momčad Cibalije odradila je 35 treninga i odigrala osam utakmica.

“Dečki su odlično radili, imali smo odlične uvjete, a i odigrali smo dobre utakmice. Igrali smo redom protiv prvoligaških momčadi, i to visokopozicioniranim u njihovim ligama. Ni u jednoj utakmici nismo bili inferiorni, mogu reći da smo imali toliko prilika da smo sve utakmice mogli riješiti u svoju korist. Ipak, ovo su pripreme, a jesmo li radili dobro pokazat će prvenstvene utakmice. Jedno su pripreme, a sasvim drugo prvenstvo i tek kada krene prvenstvo, znat ćemo tko je unutra, a tko nije”, kazao je Stanko Mršić.

Kako ističe, svjestan je da su Cibaliji za “miran život” u prvoligaškom društvu potrebna još dva do tri pojačanja, za kojima Vinkovčani intezivno tragaju.

GLAS-SLAVONIJE.HR/ĐURO KARALIĆ