Stanje Ivana Mikuljana kritično, u nedjelju imao dvije operacije

Foto: www.facebook.com

OSIJEK, ANDRIJAŠEVCI, Ivan Mikuljan (20), mladić iz Andrijaševaca koji je brutalno pretučen u noći utorak na srijeda u Vinkovcima, u teškom je stanju. Prema riječima njegovog oca Ivana njemu se u nedjelju stanje pogoršalo te je u večernjim satima imao dvije operacije na glavi u KBC Osijek.

„Stanje je kritično. Liječnici ne mogu ništa precizno reći. Kažu da sada najviše ovisi o njegovom tijelu i koliko će moći izdržati. Iskreno, strahujem kako će se sve to završiti i u kakvom će stanju biti ako sve završi dobro. Ivan nema niti jedne ozljede po tijelu nego sve po glavi. Ovo je bio pokušaj ubojstva“, rekao je Ivan Mikuljan.

U izjavi za Večernji list Mikuljan je rekao kako ga nitko iz policije nije kontaktirao da mu kaže kako mu je sin pretučen, da je u KBC Osijek niti bilo što drugo. Kazao je i kako ne vjeruje u izjave policije niti snimak nadzorne kamere koji se spominje po medijima.

„Ja sam mu otac i bilo bi normalno da me je policija kontaktirala. Možda i ja imam nekih saznanja ili bilo što. Uglavnom, bilo bi ljudski“ rekao je Mikuljan.